Bloggintresserade

Sidvisningar

31 juli 2012

TÄVLINGEN AVGJORD!

Tusen tack för alla fina tävlingsbidrag vi fått in! Vi har fått många med resetema, så vi förstår att vi inte är ensamma om att göra resealbum. Alla bidrag är jättefina, men vi måste ju välja och då tycker vi att dessa tre uppslag har det lilla extra:


Grattis till 1:a pris: Sydneys hamn av Eva-MarieHär lyfter både bakgrund, glittriga ramar och båtarna som seglar på vågorna fram hela temat. Bra med mycket text så att man minns allt.  


Grattis till 2:a pris: Verona av Theresia
Ett uppslag som ramas in fint av bårder och text. Snyggt sätt att presentera foton i olika storlek på en liten yta.


Grattis till 3:e pris: Thailand av JessicaEtt bra sätt att få med många foton. Fin balans med två bårder samt rubriken som binder ihop sidorna. Dekorationerna är grupperade istället för utspridda på sidorna.

3 kommentarer:

 1. Trist att ni bara har tagit res-temat till era hjärtan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anonym!

   Visst gillar vi att göra resealbum, men det är inte pga temat dessa 3 vunnit, utan för att dessa uppslag var de vi ansåg hade
   bäst balans och lyfte fram fotona på tydligaste sätt. Alla inskickade bidrag var jättefina, och vi tackar alla som skickat in!
   Personligen har jag skapat drygt 70 olika album genom åren, och de handlar om det mesta: vänskap, familj, jobb jag haft,
   ställen jag bott, favoritrecept - och resor. Även svåra saker som dödsfall och sjukdom hamnar i mina album - men det är
   kanske inte de sidorna jag väljer att publicera på idébloggen.

   Scrappa lugnt nu!
   Gisela SCRAPBOOK etc.

   Radera
 2. Mer uppslagstävlingar! Kanske en ganska snart? Man får ju ny energi och lust att scrappa nu efter sommaren så dags att slänga in en tävling med vinnarresultatet i slutet av sept/början av okt?

  SvaraRadera